Accuboormachine voor iedere sportieve klusser

Accuboormachine voor iedere sportieve klusser

Niet iedere sporter is even fanatiek. Hetzelfde geldt voor klussers. Niet iedere handige man of vrouw is even gemotiveerd als het om klussen gaat. Toch zijn er een aantal voorwerpen die iedere sportieve klusser nodig heeft. We hebben het dan natuurlijk over de onmisbare stukken gereedschap waarmee iedere sportieve klusser moeiteloos aan de slag kan gaan. Als je aan dit soort spullen denkt, gaan je gedachten natuurlijk direct naar een accuboormachine. Zo’n Bosch accuboormachine is niet weg te denken uit ieder huishouden. Bovendien is het een zeer geschikt stuk gereedschap voor de sportieve klusser.

Elke klus een passende boormachine

Waar niet veel sportieve klussers bij stilstaan, is het feit dat er eigenlijk een aantal verschillende boormachines op de markt zijn. De accuboormachine is er één van drie mogelijke varianten. Naast de accuboormachine heb je namelijk ook een klopboormachine en een boorhamer. Elke Boormachine is weer geschikt voor een ander type klus. Zo heb je een klopboormachine nodig bij wat sterker boorwerk. Denk bijvoorbeeld aan het boren in steen. Daarentegen wordt een boorhamer vooral gebruikt voor het boren in nog sterker materiaal, zoals beitelwerk en beton. De accuboormachine steekt met kop en schouders boven de andere twee uit als het om boorwerk gaat in en rond het huis. Ideaal dus voor de sportieve klusser!

Accuboormachine voor licht boorwerk

Wanneer jij af en toe de handen uit de mouwen steekt om de kleine klusjes te fiksen, heb je geen zwaargewicht nodig als het om boormachines gaat. Een accuboormachine is dan al voldoende. Met deze boormachine wordt het in- en uitdraaien van schroeven een fluitje van een cent. Dankzij dit handige stuk gereedschap ga je het zelfs bijna leuk vinden om te klussen. Moet je uiteindelijk misschien toch meer tijd vrij maken om de handen uit de mouwen te steken in plaats van de sportschoenen aan te trekken. Uiteraard is het altijd leuk om er weer een hobby bij te hebben!

Prijs van de accuboormachine

Heb jij nog geen accuboormachine in huis en wil je daar graag verandering in brengen? Wij geven je tot slot nog een paar tips waar je op moet letten tijdens het aanschaffen van zo’n boormachine. Zo is de prijs van een accuboormachine afhankelijk van verschillende factoren. Zaken als het vermogen, het type accu van de machine en de eventuele accessoires hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Het is handig om te weten dat het vermogen bepaald wat voor type klusjes jouw accuboormachine aan kan. Hoe hoger het vermogen, hoe meer de machine aan kan. Een ander nuttig feit is dat het aantal ampère per uur, Ah, aangeeft hoe lang de accu meegaat voordat je deze weer moet opladen.

Reageren is niet mogelijk.