DJ boeken voor het allerbeste feest ooit

DJ boeken voor het allerbeste feest ooit

Ik heb weleens gedroomd van het geven van een feestje dat mensen zó leuk vonden, dat ze het er maanden daarna nog lang over praatten. In de droom heeft iedereen een toptijd, er wordt gelachen en gedanst en plezier gemaakt. Vele mensen becomplimenteerden mij in die droom over hoe vet ze de muziek vonden. Wat als ik nou vertel dat dit werkelijkheid kan worden? Droom jij er ook wel eens van om het feest van de eeuw te geven? Dat begint dan met de muziek. Dat begint met een DJ boeken. Bij het maken van de keuze voor een DJ boeken kun je op een aantal zaken letten. Zo kies je de DJ uit die het beste bij je feest past. In deze blog doorloop ik de zaken die belangrijk zijn voor een DJ boeken.

De muzieksmaak van jou en je vrienden

Het eerste belangrijke aspect van een DJ boeken is het bedenken wat voor soort muziek je zelf leuk vindt. Dan moet je jouw muzieksmaak gaan vergelijken met die van je vrienden. Zitten jullie op één lijn? Dan is de juiste DJ boeken niet zo moeilijk, dan hoef je alleen maar naar die muzieksmaak te zoeken. Echter als er verschillen binnen de groep zijn is het wel belangrijk om iedereen tevreden te stellen. Neem dan een DJ die een mix draait van allerlei stijlen, maar toch opzwepend genoeg. Denk ook aan leeftijdsverschillen. De beste feesten houden met alle leeftijden rekening, en vinden precies die balans tussen de verschillende muzieksmaken die mensen zouden kunnen hebben.

Een DJ boeken doe je inclusief apparatuur

Het volgende belangrijke aspect om op te letten bij een DJ boeken, is de apparatuur. Die krijg je namelijk meestal inclusief bij de DJ. Met apparatuur bedoel ik dus ook de draaispullen en de boxen. DJ’s zijn natuurlijk mensen, dus ze hebben voorkeuren voor bepaalde spullen die ze liever gebruiken. Ben jij zelf fan van Funktion One boxen? Vraag daar dan naar voor je je DJ boekt. DJ’s nemen meestal ook hun eigen lichtapparatuur mee. Dus wil je bepaalde lasers en dingen op je feest (heel cool), dan moet je daar ook even naar vragen.

Andere belangrijke zaken voor een DJ boeken

Het laatste aspect is ook hoe lang je wil dat de DJ draait. Het is misschien een beetje zielig voor een DJ als er nog helemaal niemand is en hij moet al hard zijn best doen. Wat het beste is, is dat je wat achtergrondmuziek aanzet terwijl mensen binnenkomen, en dan wanneer het wat drukker is is er ineens een DJ! Mensen krijgen dan een extra boost terwijl ze er al zijn, in plaats van alles al gezien te hebben. Veel succes met een DJ boeken!

Reageren is niet mogelijk.