Douchewand van Douche Concurrent met veiligheidsglas

Douchewand van Douche Concurrent met veiligheidsglas

Heb jij wel eens gedroomd van een inloopdouche? In plaats van zo’n dichte en claustrofobische douchecabine, heb je een douche waar je zo in wandelt, met één douchewand. Die douchewand is dan doorzichtig of half doorzichtig voor een luxe uitstraling. Neem een douchewand van Douche Concurrent en je weet zeker dat je kwaliteit krijgt. Als je ervoor wilt kiezen om niet per se een inloopdouche te hebben maar een dichte ruimte, neem je een douchedeur bij Douche Concurrent. In deze blog leg ik je de voordelen van een douchewand bij Douche Concurrent uit.

Douchewand van Douche Concurrent heeft altijd veiligheidsglas

Stel je voor dat je aan het douchen bent en uitglijdt, en dat je zomaar in je blootje door het glas van je douchewand heen valt! Bij een douchewand van de Douche Concurrent gebeurt dat dus niet. Alle modellen hebben veiligheidsglas van verschillende diktes, dus ze kunnen flink tegen een stootje. Als je een reguliere douchebak neemt, kun je dus geen douchewand nemen want dan heb je een cabine nodig. Echter het nadeel van het niet hebben van een douchebak is dat je vloer glad kan zijn. Een douchewand met veiligheidsglas zorgt ervoor dat je in ieder geval niet uit de douche valt en overal glasscherven hebt.

Design

Let bij het kopen van een douchewand van Douche Concurrent op de bevestigingswijze, dikte, en kleur van het glas. Er zijn hier allerlei mogelijkheden, maar het moet wel goed passen bij jouw badkamer. Ook kan je ervoor kiezen om een doorzichte douchewand van Douche Concurrent te nemen of juist een niet-doorzichtige. Het ligt er maar aan wat je uit wilt stralen in je badkamer en of je van privacy houdt natuurlijk. Misschien is het wijs om bij een doorzichtige douchewand van Douche Concurrent altijd even de badkamerdeur op slot te doen.

Laat je adviseren

Je kunt ook meerdere douchewanden laten installeren, zoals twee wanden die aan elkaar aansluiten en verder de douche open. Het is maar waar je naar op zoek bent. Ook kun je een anti kalk coating op je douchewand van Douche Concurrent krijgen. Daarmee wordt het schoonmaken een stuk makkelijker. Ben je toch op zoek naar een douchedeur? Dat kan ook. Mijn advies aan jou is dat je je door een bekwaam iemand laat adviseren. Als je een douchewand van Douche Concurrent wil, kun je daar bijvoorbeeld langs gaan of ze bellen, ze helpen je namelijk graag met het kiezen van de juiste items voor in je badkamer.

Reageren is niet mogelijk.