Ga haaruitval tegen met haartransplantatie FUE

Ga haaruitval tegen met haartransplantatie FUE

Te maken met een teruglopende haarlijn? Last van haaruitval en ontstaan er lelijke kale plekken op uw hoofd? Het is erg vervelend en kan bovendien confronterend zijn. Maar weet dat er altijd een oplossing beschikbaar is en dat kan op diverse manieren. De meest voorkomende manier is haartransplantatie FUE, wat een kleine medische ingreep is wat tot uitstekende resultaten leidt, waardoor u het haaruitval als het ware oplost.

De werking van deze methode

Haartransplantatie FUE is een van de veelgebruikte methodes om haaruitval tegen te gaan. Dit zijn ingrepen die in een dag te realiseren zijn, waardoor u nooit heel veel tijd kwijt bent maar wel het gewenste resultaat krijgt. Het proces duurt – afhankelijk van de hoeveelheid haren – veelal acht uur en bestaat uit de volgende stappen:

  • Oogsten van haarzakjes
  • Het verzorgen van geoogste haarzakjes met speciale vloeistof
  • Verdoven behandelgebied
  • Plaatsing haarzakjes

Het is een proces waar u nauwelijks wat van voelt, aangezien het behandelgebied verdoofd zal worden. Wel betreft het hier een kleine medische ingreep en dat betekent dat er kleine wondjes zullen ontstaan na de transplantatie, maar gezien dat zo minuscuul is, zult u daar nauwelijks tot geen last van hebben en het is binnen een paar dagen genezen.

Belangrijk om te weten is ook dat haartransplantatie FUE geen risico vormt voor het zenuwstelsel en ook zal het geen littekens achterlaten. Daarmee is het een snelle, efficiënte en veilige manier om haar te transplanteren, waarmee u haaruitval op een uitstekende manier tegen kan gaan. Dankzij de consistente resultaten is deze methode een van de meest gebruikte.

Haaruitval oorzaken

Er zijn diverse oorzaken te bedenken waarom haaruitval optreedt. Dit kan met ernstige medische situaties te maken hebben, maar ook komen door een te laag gewicht, stressvolle gebeurtenissen, ijzertekort in de voeding, bepaalde ziektes en nog veel meer. Haaruitval oorzaken zijn zeer divers en het kan tot veel haaruitval in een korte periode leiden. Hier zijn medische oplossingen voor om het uitval tegen gaan en daarvoor kan u bij de huisarts terecht.

Ook kan het een familiekwaaltje zijn waarbij u op jonge leeftijd automatisch al veel haren verliest, maar in elk geval is dat op te lossen met de haartransplantatie FUE. Een veilige en prettige methode om kale plekken van nieuwe haarzakjes te voorzien, waardoor het natuurlijke haar terugkeert en u zich weer prettig voelt.

Meta: Er zijn tig haaruitval oorzaken en het is vooral erg vervelend. Met haartransplantatie FUE is er een oplossing om dat tegen te gaan.

Reageren is niet mogelijk.