Een auto huren in de buurt, dat is pas handig!

Een auto huren in de buurt, dat is pas handig!

Wil je geen eigen auto meer, maar wil je wel zonder al te veel gedoe gebruik kunnen maken van een auto als je deze nodig hebt? Dan is car sharing van Greenwheels echt iets voor jou. Met car sharing kun je een auto huren in de buurt. Er staat altijd een auto bij jou in de buurt en deze kun je via de speciale app reserveren. Je hoeft dus niet meer naar een locatie ergens achteraf op een industrieterrein om een auto te huren. Een auto huren in de buurt is wel zo gemakkelijk. Je loopt gewoon naar deze auto toe, je opent deze met dezelfde app als waar je de auto mee hebt gereserveerd en je kunt gaan en staan waar je wilt.

Een auto huren in de buurt is groen

Zeker als je je bedenkt dat één deelauto maar tot liefst 11 andere auto's kan vervangen. Als jij een auto huren in de buurt doet en je buren doen dat ook, dan zullen er fijn veel vrije parkeerplekken in de buurt komen. Dat is natuurlijk weer fijn voor de overige buren, maar als er zoveel mogelijk mensen een auto huren in de buurt, kunnen deze parkeerplekken op termijn misschien wel groenstrookjes worden!

Samen gebruik maken van één auto is gewoon logisch

Het is, zeker nu we met z'n allen steeds meer thuis aan het werk zijn, gewoon niet meer nodig om een eigen auto voor de deur te hebben. Je kunt net zo gemakkelijk met z'n allen met één auto doen. Als je daar maar goede afspraken over weet te maken. En dat heeft Greenwheels heel goed onder controle! Doordat je een auto moet reserveren voor gebruik heeft iedereen dezelfde kansen om een auto tot de beschikking te hebben. Wil je heel zeker weten dat de auto die jij wilt huren beschikbaar is? Dan is het zaak dat je op tijd reserveert.

Kies voor een abonnement of juist niet

Je kunt een auto huren in de buurt zonder abonnement. Maar maak je wat regelmatiger gebruik van deze auto? Dan is het verstandiger om een abonnement af te sluiten. Je krijgt door het afsluiten van een abonnement een flinke korting. Het is dus altijd slim om te berekenen of het afsluiten van een abonnement zinvol is voor jou. Over het algemeen levert een abonnement al een voordeel op vanaf 1 flinke rit per maand. Maak je meer dan 3 ritten per maand, dan loont het helemaal de moeite om een abonnement af te sluiten.

Reageren is niet mogelijk.