Het perfecte cadeau voor Pasen

Het perfecte cadeau voor Pasen

Pasen staat alweer bijna voor de deur. Dit betekent natuurlijk dat we weer eens lekker gaan brunchen met de hele familie. Heerlijke afgebakken broodjes, wat fruit, een stuk boter in de vorm van een haasje, een vers sapje en uiteraard een eitje waarvan we de schil zelf met verf hebben versierd. Naast het lekkere eten is Pasen vooral bedoeld om samen te komen met familie. Weer eens even de tijd voor elkaar te nemen, verhalen te delen en vooral te genieten van de gezelligheid. Maar om weer even terug te komen op het lekkere eten, is er één ding wat tijdens Pasen nooit mag ontbreken: paaseitjes!

Elke kleur een bijzondere smaak

Het is algemeen bekend dat paaseitjes onderverdeeld zijn in verschillende kleuren van de verpakking. Bij elke kleur hoort een specifieke smaak die jou een ware sensatie in de mond zal geven. Het is algemeen bekend dat de gouden eitjes witte chocolade bevatten en de blauwe eitjes melkchocolade, maar tegenwoordig zijn er veel meer smaken dan dat. Zo zijn er de zachte praliné varianten en de heerlijke karamel-zeezout eitjes. Een waar feestje voor de smaakpapillen! 

Af van het puntsnoepzakje

De eitjes werden vroeger altijd verpakt in de plastic puntsnoepzakken. Maar dat kan nu echt niet meer. De verpakking moet er net zo mooi uit zien als de gekleurde verpakkingen van de eitjes zelf. Er zijn verschillende cadeaudoosjes, zoals een leuk vogelnestje met de eitjes erin. Of ga voor een leuk zakje met een wenskaartje aan de bovenkant om zo jouw collega’s of familie te verrassen! De verpakkingen worden steeds creatiever en dat is één van de redenen waarom ook jij zal moeten rondkijken voor de eitjes. Veel verpakkingen bestaan tegenwoordig ook zelf uit chocola! Paaseieren kopen is iets wat je in deze tijd gewoon moet doen, als gebaar en lekkere snack voor jouw vrienden en familie. 

Nu ook online

Normaal gesproken kopen wij onze paaseitjes allemaal massaal in de winkels, waar we zelf kunnen uitkiezen welke combinaties en soorten we willen. Echter, het is momenteel lastig om de deur uit te gaan en onze gezondheid is natuurlijk het belangrijkste van alles. Gelukkig kan je tegenwoordig ook jouw paaseitjes online bestellen! Er zijn ontelbare opties met verschillende combinaties van de mooiste kleuren en smaken. Zo zit er voor jou altijd precies het zakje of doosje tussen dat jij wil hebben. Het is ook nog eens mogelijk om de eitjes in grote hoeveelheden in te kopen. Op deze manier kun jij in deze moeilijke Corona tijden je personeel verrassen met een leuk zakje paaseitjes in de brievenbus. De verpakkingen zien er tevens prachtig uit, waardoor je elk zakje of doosje ook nog eens cadeau kan doen aan jouw favoriete familielid!

Reageren is niet mogelijk.