Kleine cadeautjes voor onder de kerstboom

Kleine cadeautjes voor onder de kerstboom

De winter is begonnen en de kerstdagen komen er bijna aan. Het is weer tijd voor wandelingen in de (natte) sneeuw, de top 2000 en kerstcadeautjes kopen. Heb je al wat mooie kerstcadeaus gevonden en ben je nog op zoek naar een paar kleine en goedkope kerstcadeautjes? Lees dan even verder. In dit blog geef ik een paar cadeautips met kleine cadeautjes voor onder de kerstboom.

Chocolade

Chocolade hoort bij kerst! Kransjes, warme chocolademelk, een advent kalender… Koop bijvoorbeeld heerlijke chocoladebonbons voor je oma en leg die onder de kerstboom. Of doe iemand een advent kalender cadeau. Chocolade maakt mensen gelukkig en daarom is het altijd een goed idee om onder de kerstboom te leggen. Wil je liever een iets groter cadeautje? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een chocoladefondueset.  

Krasloten

Tijdens de kerstdagen is de postcodeloterij ook heel erg actief. Je kunt goedkope krasloten kopen voor iedereen en wie weet valt er tijdens kerstavond wel een leuke prijs! Het is een leuk cadeautje omdat iedereen dan meteen iets te doen heeft: krassen!

Praktische cadeaus

Praktische cadeaus zijn ook erg fijn om tijdens kerst te geven. Denk hierbij aan leuke sokken, geurkaarsen of bijvoorbeeld een nieuw hoesje voor de telefoon. Wil je een telefoonhoesje voor iemand kopen? Let er dan wel op dat je het juiste hoesje koopt voor de telefoon. Heb je een Iphone 13? Dan heb je een hoesje iphone 13 nodig. Er is ook een verschil tussen een normale Iphone 13 en een Iphone 13 mini: een Iphone 13 mini heeft een hoesje iphone 13 mini nodig. Hoesjes zijn er in veel verschillende soorten en maten. Kies voor een hoesje met een goede kwaliteit en de juiste maat. Ook sokken, een wintersjaal of muts zijn leuke, kleine kerstcadeaus om te geven tijdens kerstavond. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om ze zelf te haken of breien. Dan heeft het cadeau nog veel meer waarde!

Boeken

Een boek is altijd een leuk cadeau om te krijgen. Er zijn namelijk superveel verschillende boeken. Voor iedereen is er wel iets: fictieboeken, kookboeken, muziekboeken, reisboeken, boeken over fotografie of een mooie encyclopedie… Heeft iemand een nieuwe hobby of passie? Geef diegene dan een mooi boek cadeau voor kerst. Gaat iemand binnenkort de wereld afreizen? Geef diegene dan een reisboek of een bullet journal. Houdt iemand heel erg van fictie lezen? Doe diegene dan jouw favoriete fictieboek cadeau. Boeken zijn praktisch, leerzaam en (vaak) niet te duur.

Reageren is niet mogelijk.