Mijn beste aankopen van 2020

Mijn beste aankopen van 2020

Hoewel 2020 pas net is begonnen, heb ik toch al een aantal leuke aankopen gedaan. Tussen deze aankopen zitten altijd wel een paar aankopen waar ik achteraf niet heel blij mee ben. Gelukkig waren er ook veel aankopen waar ik heel erg blij mee ben. In deze blog zal ik mijn beste aankopen van 2020 bespreken.

Volvo xc90

Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe auto en ik heb aan het begin van dit jaar een Volvo xc90 occasion gekocht. Hoewel mijn oude auto het nog wel deed, waren er steeds meer mankementen. Toen de versnellingsbak het begaf besloot ik direct om een nieuwe auto te kopen. Ik ben heel erg blij met de nieuwe Volvo xc90. Het is niet alleen een hele ruime auto, maar rijdt ook nog eens heel erg fijn. Ik ben er deze winter voor wintersport mee naar Frankrijk gereden en we hadden nergens last van. We hadden ook voor het eerst voldoende ruimte op alle spullen comfortabel mee op vakantie te nemen. De Volvo xc90 is dan ook mijn beste aankoop van 2020 en ik denk niet dat dat nog gaat veranderen.

Nieuwe televisie

Onze oude televisie was al redelijk gedateerd. Ik vond de kwaliteit eigenlijk niet heel slecht, totdat ik bij mijn ouders ging eten. Deze hadden een nieuwe televisie gekocht en ik merkte een enorm verschil in beeldkwaliteit. Toen ik daarna thuis kwam begon ik me lichtjes te ergeren aan de kwaliteit van mijn eigen televisie. Ik heb toen maar besloten om een nieuwe te kopen. Zeker nu ik de hele dag thuis zit door het coronavirus ben ik heel blij dat ik de nieuwe tv heb gekocht. En mijn oude tv heb ik ook nog, onze slaapkamer heeft nu ook een betere televisie.

Bluetooth koptelefoon

Ik luister graag muziek tijdens het hardlopen, maar de oortjes die ik droeg belemmerden mijn bewegingsvrijheid door de kabels. Mijn vrouw heeft toen ze dit hoorde een bluetooth koptelefoon gekocht (dit is dus geen aankoop van mij, maar ik neem hem toch mee in de blog). Ik was in eerste instantie bang dat hardlopen met een koptelefoon niet comfortabel zou zijn, maar niets is minder waar. Als ik hardloop vergeet ik bijna dat ik een koptelefoon op heb en omdat die via bluetooth verbonden is heb ik ook geen gedoe met kabels meer. Daarnaast is de koptelefoon van goede kwaliteit en heeft het zelfs een ingebouwde microfoon waardoor ik er ook mee kan bellen.

Reageren is niet mogelijk.