Op zoek naar de beste vloer voor in je fitnessruimte? Ga voor een betonnen gietvloer.

Op zoek naar de beste vloer voor in je fitnessruimte? Ga voor een betonnen gietvloer.

De betonnen gietvloer is de vloer die nu helemaal trendy is. Het is niet alleen leuk voor in je woonkamer, maar ook voor in je fitnessruimte! Een mooie vloer kan erg sfeerbepalend zijn, dus is het belangrijk dat deze een mooie, nette uitstraling heeft. De gietvloeren van G-vloeren zijn bestemd voor veel verschillende ruimtes en dus ook handig voor jouw favoriete sportplek.  In deze blog zie je vier voordelen van de woonbeton vloer in je fitnessruimte. 

Een gietvloer van beton dempt het geluid

In je fitnessruimte kunnen natuurlijk best wel veel geluiden ontstaan. Zo zet je wel eens een muziekje op of laat je je zware gewichten op de grond vallen. Daarom is een gietvloer van beton een goede oplossing. Gietvloeren kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, zo ook van polyurethaan. Polyurethaan zorgt ervoor dat het geluid zoveel mogelijk wordt gedempt doordat iets zachter is. Ook kan er altijd een geluiddempende laag worden aangelegd over de vloer.

De vloer is beschikbaar in veel leuke kleuren

Wil jij jouw fitnessruimte oppimpen door een leuk kleurtje toe te voegen? Dat kan met deze vloer. Bij een gietvloer kunnen bijna alle kleuren worden toegevoegd door het mengsel. Je kunt voor een mooie licht grijze kleur gaan, of juist voor een vrolijke blauwe of rode vloer. De vloeren zijn kleurvast dus je kan lang genieten van de kleur. Hoe dan ook krijgt jouw fitnessruimte er een gezellige of juist een chique  sfeer van. 

Een goede prijs-kwaliteit verhouding

Een gietvloer hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij www.goedkope-gietvloer.nl is er een ruim assortiment aan mooie gietvloeren voor een lage prijs. Omdat deze vloeren zo lang meegaan heeft het een goede prijs-kwaliteit verhouding. De vloer is stijlvast en gaat dus altijd met de tijd mee. Zo hoef je niet na een aantal jaar een nieuwe vloer aan te leggen omdat het niet meer van deze tijd is. Ook heeft de vloer niet veel onderhoud nodig en is deze naadloos. Dit scheelt met viezigheid die anders tussen de naden gaat zitten. 

De vloer is brandwerend

In het materiaal waarvan een betonnen gietvloer gemaakt wordt zit een brandwerende stof. Er zijn verschillende soorten gietvloeren van verschillende materialen, maar deze zijn allemaal bestendig tegen brand. Dit maakt een gietvloer perfect voor veel verschillende plekken. Zo ook in je fitnessruimte, om altijd veilig te kunnen sporten. Als alle kieren en naden goed zijn dicht gemaakt kun je heel lang plezier hebben van een brand dichte vloer. 

Reageren is niet mogelijk.