Relaxed klussen met Batavia tuingereedschap

Relaxed klussen met Batavia tuingereedschap

Dankzij het Batavia tuingereedschap wordt het steeds leuker om in de tuin te werken. Dit merk biedt zeer goed gereedschap aan tegen scherpe prijzen. De meeste apparaten van Batavia zijn voorzien van hetzelfde 18V accusysteem. Zo hoef je niet voor ieder apparaat een losse accu aan te schaffen. Batavia heeft een bundel waarmee je de hele tuin kunt aanpakken. In deze bundel vind je bijvoorbeeld een grastrimmer en heggenschaar. Ook deze apparaten worden inclusief accu en acculader geleverd.

Verwijder onkruid snel en efficiënt met de Batavia maxxheat 4 in 1

De Batavia maxxheat 4 in 1 zorgt ervoor dat onkruid uit de tuin verdwijnt. Met deze tool kun je het onkruid namelijk wegbranden. Vervolgens hoef je de tuin alleen nog maar even te vegen om het dode onkruid te verwijderen. Standaard wordt deze tool met 4 opzetstukken geleverd. Op die manier kun je onkruid uit alle hoeken, naden en kiertjes van de tuin verwijderen. Het apparaat heeft slechts 5 seconden nodig om op te warmen tot zo’n 600 graden Celsius. Ook is dit apparaat een milieuvriendelijke optie. Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van gas, open vlammen of bestrijdingsmiddelen. Veel bestrijdingsmiddelen zijn overigens ook niet meer toegestaan. Dit is dus geen slecht moment om over te stappen op de Batavia maxxheat 4 in 1.

Met Batavia tuingereedschap realiseer je snel een nette tuin

Het Batavia tuingereedschap is geschikt voor alle werkzaamheden. Zo heeft deze aanbieder een 18 V heggenschaar met accu, waardoor er bij het snoeien geen verlengkabel meer nodig is. Diezelfde accu kun je gebruiken voor de grastrimmer. Zo loop je geen risico om over kabels te struikelen en kun je dezelfde accu voor ieder apparaat gebruiken. Wat ook goed om te weten is, is dat Batavia een 18V voegenborstel heeft waarmee je al het onkruid en mos uit de tuin kunt verwijderen. Bovendien heeft deze partij een bladblazer waar je wederom dezelfde accu voor kunt gebruiken. Ook voor het reinigen van de stoep heeft Batavia een geschikt apparaat. Daarvoor kun je de voordelige hogedrukreiniger van het merk gebruiken.

Waarvoor kun je de Batavia maxxheat 4 in 1 voor gebruiken?

De Batavia maxxheat 4 in 1 kun je naast het verwijderen van onkruid ook gebruiken om verf mee te verwijderen. Je kunt zelf bepalen hoe heet je het apparaat instelt. Er zitten 3 standen op het apparaat. De hoogste stand is 600 graden Celsius. Daarmee wordt het apparaat ook warm genoeg om de barbecue snel aan te steken. De Batavia maxxheat 4 in 1 is dus een veilig en verantwoord apparaat om onkruid mee te bestrijden, verf af te branden en om de barbecue mee aan te steken.

Reageren is niet mogelijk.