Retro meubelen in moderne huizen

Retro meubelen in moderne huizen

Iedereen heeft zijn eigen stijl en dat geldt al helemaal voor het inrichten van het huis. Bij de een zal je meer moderne invloeden terugvinden en bij de ander juist een retrostijl. Voor dat laatste zit je bij deze blog goed, want je kunt met een aantal retro meubelen iets moois van je huis maken. Houd jij van retro meubelen dan vind je misschien nog wat inspiratie in deze blog. Ook als je nog geen ervaring hebt met retro meubelen raden we je aan om verder te lezen. Wie weet ontwikkel ook jij een passie voor retro meubelen en andere artikelen in retrostijl.

Retro meubelen in de eetkamer

Het leukste van retro meubelen zijn de krukjes, banken en stoelen. Je eetkamer is met retro meubelen dus gemakkelijk om te bouwen tot American dining . Denk aan de banken die je altijd in films ziet bij het drinken van een milkshake. Zie je het al voor je? Zo zou ook jij je milkshake kunnen drinken, maar dan gewoon thuis. Daarnaast is het ook leuk om (als je een bar of eiland hebt) brakrukken in retrostijl neer te zetten. Een paar retro meubelen in een ruimte kunnen er al voor zorgen dat je een top uitziende ruimte hebt. Wordt de eetkamer het eerste doelwit of toch de keuken?

Retro meubelen in een modern huis

Veel mensen denken er niet over na, maar het mengen van verschillende stijlen in een huis is super mooi. Tegelijkertijd is de kans ook kleiner dat je een huis hebt dat lijkt op die van veel andere mensen.  Heb je een strak en modern huis? Denk er dan juist over na om een aantal retro meubelen toe te voegen. Je creëert zo een huis dat helemaal eigen is. Je kunt er niet meer een labeltje als ‘’modern’’ of iets dergelijks aan hangen, want het is een combinatie van stijlen.

Bestel alles in retrostijl online

Alle spullen voor in huis en andere hebbedingetjes in retrostijl kun je gewoon online kopen. Of het nu gaat om de inrichting van je huis met stoelen, koelkasten of accessoires. The Retro Family is een webshop met de meest leuke dingen in retrostijl. Van speelgoed tot gadgets en zelfs kleding, je kunt er alles vinden. Ben jij van plan je (moderne) huis in te richten met retrostijl spullen dan moet je zeker even een kijkje nemen op deze website. Retro is nog lang niet uit de mode!           retro meubelen

Reageren is niet mogelijk.