Vergaderlocatie: zodat jij minder zorgen hebt

Vergaderlocatie: zodat jij minder zorgen hebt

Ik vind het zelf enorm vervelend als ik me niet kan concentreren, en dan bedoel ik met name als ik aan het werk ben. Bij vergaderen is dat ook het geval. Vergaderlocaties zijn belangrijk in die zin, dat het vooral fijn is om je te kunnen focussen. Laatst was ik op zoek naar een goede vergaderlocatie toen ik op de site van Regardz kwam die in allerlei steden door heel Nederland vergaderlocaties faciliteert. Het meest ideale is dat je je alleen zorgen hoeft te maken om de inhoud van de vergadering zelf, wat natuurlijk vaak al een hoop werk met zich meebrengt. De rest kan bij de vergaderlocatie voor je geregeld worden. Denk dan aan catering en verschillende vergaderarrangementen.

Boek je vergaderlocatie online

Het mindere aan een locatie regelen is dat je vaak op moet komen dagen om de boel te komen inspecteren, of de verhuurder wil eerst een hoop administratief werk verrichten voordat je daadwerkelijk een vergadering kan organiseren. Kortom: duurt lang! Daarom heb ik gezocht naar sites en vond ik op deze site de optie om online te reserveren ideaal. Daarnaast is het facilitair gezien altijd een soort vanzelfsprekend dat alles gereed staat en klaar is, maar dat is ook niet altijd zo. Bij deze vergaderlocaties kun je ervan uitgaan dat alles netjes in orde is.

Nieuwe omgeving

Altijd als ik in een mooie omgeving kom, dan doet dat wat met mij. Bij Regardz hebben ze gedacht aan alle soorten omstandigheden. Het kan namelijk een positieve werking hebben om in een prachtige zaal heel veel mensen uit te nodigen, maar tegelijkertijd op een andere locatie kan het de bedoeling zijn om in rust met een uitzicht aan een project te kunnen werken. Daarom bieden ze allerlei mogelijkheden aan. De unieke vergaderlocaties kunnen zorgen voor een nieuwe boost, waar het in je eigen duffe kantoortuin nog weleens als een verplichting beschouwd kan worden.

Ik weet uit ervaring en gevoel dat een goede omgeving een belangrijk iets is. Het werkt misschien psychologisch, en misschien heb je er je bedenkingen bij, maar achteraf zal het altijd invloed hebben gehad. Voor de een werkt het dus om letterlijk uit te waaien op een locatie die anders niet zou worden aangedaan. De ander wil een strakke vergaderlocatie om belangrijke cliënten of partners te ontvangen. Ik zou als je je eigen kantoor of werkplek zat bent eens overwegen om je vergadering op een totaal andere plek te houden, terwijl het misschien gewoon dezelfde stad is. Een nieuwe omgeving werkt.

Reageren is niet mogelijk.