Waarom je witgoed eigenlijk echt alleen tijdens Black Friday moet kopen

Waarom je witgoed eigenlijk echt alleen tijdens Black Friday moet kopen

Over een paar maanden is het weer Black Friday. Op deze dag strooien leveranciers met kortingen. En als echte aasgieren duiken de consumenten op de producten die met een leuke aanbieding worden aangeboden. Veel producten heb je waarschijnlijk niet eens echt nodig. Denk aan de enorme hoeveelheden modeproducten die over de (digitale) toonbank vliegen. Dergelijke producten koop je vaak, terwijl je ze helemaal niet nodig hebt. Om die reden is het raadzaam om te proberen alleen producten te kopen die je wel echt kunt gebruiken. Een goed voorbeeld van dergelijke producten is witgoed. 

 

Witgoed koop je alleen als je het echt nodig hebt. Niemand koopt voor de lol een extra wasmachine, alleen maar omdat er zoveel korting op zit. Daarom is het aan te raden om je witgoed Black Friday stijl te kopen. Dat houdt in dat wanneer je ook maar een beetje het idee hebt dat je koelkast, vaatwasser, droger of vriezer het binnenkort zou kunnen begeven, je een nieuwe aanschaft. Vaak krijg je voor je oude variant nog een beetje geld terug, waardoor je je nieuwe witgoedproduct extra goedkoop op de kop hebt getikt!

Wees niet bang om te investeren tijdens Black Friday

Wat is nu een beter moment om te investeren in witgoed dan tijdens Black Friday? Wist je bijvoorbeeld dat stofzuigerfabrikant Dyson Black Friday gebruikt om enorme kortingen uit de delen? Je oude stofzuiger is vaak in dusdanige staat dat je je hart vasthoudt of hij het eind van de maand wel haalt. Wanneer dit het geval is rond de maand november, is het verstandig om gewoon een nieuwe stofzuiger te kopen. Met een mooie deal op Black Friday heb je zo weer een nieuwe stofzuiger die wél gewoon zijn werk doet. 

 

Niets is irritanter dan een kapot witgoedproduct. Wat helemaal vervelend is, is als je koelkast ermee kapt. Vaak heb je dit ook te laat door, waardoor al je verse producten binnen no-time bederven. Denk je in die avond lekker die broccoli te nemen, blijkt die al helemaal blauw te zien van de schimmel. Dat is gewoon erg vervelend. Wees daarom niet bang om direct een nieuwe koelkast te kopen wanneer je oude ook maar de eerste tekenen van ouderdom begint te vertonen. Koop gelijk een zogenaamde ‘Black Friday koelkast’. Een ‘Black Friday product’ is dus een product die je koopt voordat je oude variant het begeeft. Zo anticipeer je op eventueel falen van je oude producten, en heb je nooit last van de kapot witgoed.

Reageren is niet mogelijk.