De super functionele tapijttegels 

De super functionele tapijttegels 

Eindelijk is het weer zover. We mogen weer met zijn allen naar de sportschool toe. Het is misschien een beetje een klus om een plekje te vinden, maar als je goed voorruit plant lukt het best goed om drie keer per week naar de sportschool toe te gaan. Natuurlijk zijn de sportscholen ook ontzettend blij met de versoepelingen. Eindelijk mogen zij weer sporters ontvangen. Bij mijn lokale sportschool hebben ze ook redelijk verbouwd. Een goede vriend van mij is de manager bij die sportschool. Voor dat hij aan de verbouwing wilde beginnen vroeg hij mij om advies over welke vloer hij zou moeten nemen. Natuurlijk maakt hij in het trainingsgedeelte gebruik van de standaard fitness matten. Maar hij wilde een nieuw tapijt aanleggen voor de rest van de sportschool. Ik adviseerde hem om eens naar tapijttegels te kijken. Hij nam mijn advies aan, en vorige week lagen er dus zowaar nieuwe tapijttegels.

 

Wat zijn tapijttegels?

Misschien dat je nooit van het woord hebt gehoord. Het is eigenlijk heel simpel. Tapijttegels zijn kleine vierkante stukken tapijt. Vervolgens kan je die zelf neerleggen op welke manier dan ook. Dat creëert een heel speels effect en maakt het ook makkelijk om te onderhouden. Zeker in een sportschool waar nog wel eens wat fout kan gaan is het superhandig als je gewoon een stuk van het tapijt eruit kan halen en een nieuw stuk in kan plakken. Dat is het gemak van tapijttegels. Daarnaast ben je ontzettend vrij in het ontwerp en kan het heel goedkoop zijn. Zeker als je gaat voor restpartij tapijttegels. Restpartij tapijttegels zijn gewoon tapijttegels die over zijn van een grotere klus. De voorraad hiervan is vaak wat kleiner, maar nog steeds kan je hier een fantastische vloer mee leggen. De manager van de sportschool vond dat ook en heeft goed gebruik gemaakt van restpartij tapijttegels.

 

Functionaliteit

Natuurlijk moet de vloer er goed uit zien. Maar het moet ook praktisch zijn. Met andere woorden als er een vlek in komt moet je snel het tapijt kunnen vervangen. Als je tapijttegels hebt liggen hoef je maar een heel klein stuk te veranderen, en daarnaast kun je supermakkelijk nieuwe tegels bestellen. Dit is echt de perfecte oplossing als je zowel een functioneel en stijlvolle vloer wilt hebben. Het is al een keer gebeurd dat een tegel vervangen moest worden en volgens de manager was het geen probleem. Nu kan zijn sportschool er ook weer tegenaan, zeker met die nieuwe mooie vloerbekleding.

Reageren is niet mogelijk.