Een fijne tas voor onderweg

Een fijne tas voor onderweg

Het onderwerp van dit blog: schoudertassen. Zelf heb ik er nooit echt bij stilgestaan dat deze tas vele soorten en maten heeft. De een heeft knopen, de ander gespen en vrijwel het grootste deel bevat een rits. Toch verdient de schoudertas meer aandacht. Het is immers de bedoeling dat je er lang mee kan en het prettig is om mee te nemen aan je schouder. Wanneer je bijvoorbeeld zware dingen mee wilt nemen, zoals een laptop, is het verstandig om dan bij voorkeur een grotere tas te kiezen met een stevige structuur. Daarbij is het ook handig als de banden van de tas verstelbaar zijn, zodat je niet beperkt bent met één enkele maat.

Avondje stappen

Ben jij juist iemand die vaak in de avond uitgaat? Dan is een kleinere tas mogelijk meer geschikt voor jou. Bij diverse winkels en webshops kun je genoeg tassen vinden, maar de een is duurder dan de ander. Voor een avondje stappen is het raadzaam om niet teveel mee te nemen, zeker geen voorwerpen die te groot zijn. Hou het hier lekker beperkt. Verschillende opties zijn aanwezig. Wil je bijvoorbeeld echt een kleine tas, kun je het beste een tas aanschaffen met de vorm van een grote huis-portemonnee. Maakt het je niet heel veel uit, Dan zijn er ook tassen die redelijk klein zijn met dunne draagbanden die je eventueel over je ene schouder kunt hangen. Het grootste voordeel vind ik hieraan dat het lekker licht is.

Een dagje stad

Woon je in de stad, werk je in de stad of hou je gewoon heel erg van shoppen? Hoe dan ook, je bent vaak in de stad te vinden en je hebt behoefte aan een goede tas. Dan raad ik je Marington aan. Dit merk heeft ontzettend veel keuze in allerlei tassen, waaronder schoudertassen. Goede kwaliteit? Check. Redelijke prijs? Check. Goede betaalmogelijkheden? Check. Op deze site kun je makkelijk vinden wat je nodig hebt en er zit ook nog een ‘mystery gift’ bij. Dit is niet de prioriteit, maar ik vind het zelf gewoon heel leuk. De laatste keer zat er bij mij een cadeaukaart bij ter waarde van €15 bij.

Mannen, vrouwen & unisex

Niet alleen is er voor vrouwen een groot aanbod, maar ook voor mannen. Daar bovenop is ook nog een aanbod voor unisex. In dit aanbod bevinden zich vooral middenkleuren die zich voor beide geslachten passend maken. Zelf vind ik dit erg handig, want wanneer mijn vriend bijvoorbeeld zonder tas zit, kan hij gemakkelijk die van mij lenen en andersom ook.

Reageren is niet mogelijk.