Geneesmiddelen online bestellen

Geneesmiddelen online bestellen

Saxenda kopen of sildenafil kopen kan een oplossing zijn voor sommige mensen. Het is een recent geneesmiddel voor personen met overgewicht en is ook in Nederland verkrijgbaar. Wat kan dit medicijn voor je gezondheid betekenen en hoe veilig is het? Lees het hieronder!

Saxenda helpt zwaarlijvigheid verhelpen 

Saxenda helpt tegen obesitas. Het bevat liraglutide als werkzame stof, een natuurlijk hormoon dat na elke maaltijd in onze darmen wordt vrijgegeven en effect heeft op de receptoren in onze hersenen. Dit zorgt voor een snel en langer voldaan gevoel zodat je minder honger hebt en makkelijker afvalt.

Het nut van Saxenda

Saxenda helpt alleen als je natuurlijk eet en dagelijks genoeg beweegt. Het wordt voorgeschreven aan personen ouder dan 18 jaar met een BMI hoger dan 30  of een tussen 27 en 30 gecombineerd met ernstige gezondheidsproblemen zoals diabetes, hoge bloeddruk, overmatig vet in het bloed bij ademhalingsproblemen tijdens de slaap.

Gebruik Saxenda

Saxenda werkt alleen in combinatie met een gezond eetpatroon natuurlijk en een aangepast oefenprogramma. De dagelijkse startdosis bedraagt 0,6 milligram gedurende minstens één week. De en aanbevolen dagelijkse dosis is drie milligram.

Mogelijke bijwerkingen

Zoe onmiddellijk medische hulp bij ademhalingsproblemen, zwelling van je gezicht en keel en een snel hartritme. Mogelijke andere bijwerkingen:

 • Ontsteking van de pancreas 
 • Hevige en langdurige maagpijn uitstralend naar je rug
 • Misselijkheid en braken
 • Diarree
 • Constipatie 
 • Ontsteking van je maagslijmvlies, maagzuur, een opgeblazen gevoel, winderigheid en een droge mond
 • Vermoeidheid
 • Duizeligheid
 • Verminderde smaakzin
 • Slapeloosheid
 • Lage bloedsuiker

Saxenda kopen doe je makkelijk online. Zo geniet je van maximale privacy. Het geneesmiddel wordt vaak daags na je bestelling netjes thuis geleverd.

Wat is Sildenafil?

Sildenafil verbetert de gezondheid van je bloedvaten, vooral die in je longslagaders en hoge bloeddruk en in je handen en voeten. Het zorgt ook een betere bloedcirculatie. Het wordt vooral gebruikt voor de behandeling van pulmonale hypertensie (PAH) en niet of slecht genezende wonden. PAH wordt vooral veroorzaakt door immuunziekten zoals sclerose. Patiënten hebben vaak een hoge bloeddruk in hun longslagaders. In dat geval moet je hart harder werken. Je herkent dit aan symptomen zoals kortademigheid, vermoeidheid, flauwvallen, pijn op de borst en overmatig vochtophoping in de benen. Sildenafil kan ook de vorming van nieuwe wonden voorkomen. 

Het gebruik

Sildenafil tabletten slik je meestal drie keer per dag telkens 20 milligram per keer. Artsen kunnen deze dosis verhogen tot drie keer per dag 60 milligram.  Sildenafil kopen doe je bij voorkeur online. Naast een maximale privacy wordt het geneesmiddel vaak daags na je bestelling netjes thuis geleverd.

Reageren is niet mogelijk.