Onemeeting.com: altijd een congreslocatie bij u in de buurt!

Onemeeting.com: altijd een congreslocatie bij u in de buurt!

Persoonlijk contact, hetgeen wat verbindt en indruk maakt. Als werkgever, particulier of groep is het soms lastig om de juiste locatie te vinden. Een goede congreslocatie zoeken kost bijvoorbeeld erg veel tijd. Deze tijd wil je juist benutten om te vergaderen. OneMeeting.com snapt dit probleem volkomen en zorgt ervoor dat iedereen altijd voorzien kan zijn van een gewenste locatie.

Voor wie?

OneMeeting.com verzorgt locaties voor iedereen. Of het nu gaat om een feestlocatie of trainingslocatie, voor iedereen is er iets te regelen. Een congreslocatie is bijvoorbeeld te boeken als u een belangbehartiger, inkoper, facility manager of directielid bent. Je vult je wensen en postcode in en een congreslocatie bij jou in de buurt komt tevoorschijn. Hierbij kan je zelfs kiezen voor een congreslocatie aan het water, aan de kust of vlakbij het station. Tevens kan je een congreslocatie kiezen die inspirerend is of waarbij je kunt zitten in een raadzaal. Per persoon geef je de prijs aan.

Meeting Experts

Bij OneMeeting snappen ze dat een congreslocatie boeken regelwerk kost. Vandaar dat de Meeting Experts van OneMeeting u helpen bij het organiseren van uw activiteiten rondom de gehuurde congreslocatie. Zo kan het meeting management uit handen worden gegeven. Zij zorgen dat alles netjes wordt geregeld. Je zal één aanspreekpunt hebben die er altijd voor jou is én voor de gasten. Zij stellen zich op als allround samenwerkingspartner bij elke bijeenkomst. Zo hoef je alleen maar zelf de congreslocatie te boeken en verder niets! De experts van OneMeeting hebben de organisaties VGZ, Vluchtelingenwerk Nederland en Het Ronald McDonald Kinderfonds al geholpen. Zij zorgen dat bedrijven die veel bijeenkomsten organiseren altijd voorzien zijn van de juiste congreslocatie. De congreslocatie zal altijd bij je in de buurt zijn, aangezien in alle provincies en in grote steden er een locatie te vinden is.

OneMeeting App

Een congreslocatie kan je aanvragen via de e-mail. Bij het boeken van de congreslocatie zijn de gemakken als wifi en koffie voorzien. Tevens is er een catering aanwezig. Wil je op je telefoon een congreslocatie bekijken of boeken? Dat kan ook! OneMeeting app zorgt ervoor dat je alle locaties te zien krijgt en diverse thema’s kunt ontdekken. Ook kan je offertes opvragen en favoriete locaties opslaan. Deze app biedt ook de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de Meeting Experts, waardoor vragen gemakkelijk beantwoord kunnen worden. Deze app is te downloaden in de App Store of op Google Play. Benieuwd wat voor congreslocatie OneMeeting kan regelen? Neem eens een kijkje op de website.

Reageren is niet mogelijk.