Polo shirt: ook als je niet aan polo doet

Polo shirt: ook als je niet aan polo doet

Sterker nog, je hoeft helemaal niet sportief te zijn als je een polo shirt wilt aantrekken. Een polo shirt kan namelijk bijna altijd. Mannen die eigenlijk het liefst altijd een t-shirt dragen, zullen in een polo shirt net iets netter voor de dag komen. En als je onverhoopt toch polo speelt, dan mag zo’n polo shirt natuurlijk al helemaal niet ontbreken in je garderobe. Deze fijne shirts zien er extra mooi en stylish uit door de mooie afwerking van de kraag. Ook zijn de manchetten aan de mouwen goed onder handen genomen. Dit geldt zowel voor de polo’s met lange mouwen als die met korte mouwen.
Polo shirt

Een polo shirt met lange mouwen? Is dat niet gewoon een trui?

Nou nee dus. Het verschil zit ‘m in de kraag. Een polo shirt met lange mouwen heeft, net als de bekende shirts met korte mouwen een mooie kraag met knoopjes. Deze kraag kan een enkele kraag zijn, gewoon in de kleur van de polo. Maar ook een dubbele kraag. Waarbij een deel de kleur van de polo heeft en het andere deel een afwijkende, maar bijpassende kleur. Je ziet al van een afstandje dat het hier een polo betreft. Ook het gebruikte materiaal is net even anders dan bij de gemiddelde trui.

Een polo shirt is gemaakt van katoen

En dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze shirts zijn ooit uitgevonden voor de polo sport. Waarbij je dus op een paard een bal in een bepaalde richting probeert te meppen. Wie sport zal zweten, dat is nu eenmaal een feit. Hiervoor ging men op zoek naar goed ademende, natuurlijke materialen. Dat voelt wel zo fijn en je koelt niet zo snel af. Ook zal je in een polo shirt, gemaakt van katoen, veel minder snel een zweetlucht ruiken. Je voelt je dan een stuk frisser, ook na een stevig robbertje polo.

Bestel je polo shirt fijn online

Waar je de meeste vrouwen mag wakker maken voor een dagje shoppen, moeten de meeste mannen er even niet aan denken. Weer die stad in. Weer sjouwen met tassen… Dat is nu gelukkig echt niet meer nodig. Je bestelt je polo shirt gemakkelijk online. Je betaalt en de volgende werkdag wordt het shirt al bij je thuis bezorgd. Hoe fijn is dat! Ze zeggen wel dat vroeger alles beter was, maar dat was van voor de uitvinding van de webshop, dat weet ik heel zeker!

Reageren is niet mogelijk.