Zo kies jij de perfecte winterjas!

Zo kies jij de perfecte winterjas!

Het koude seizoen komt er weer aan. Dagen worden korter en het weer wordt guurder. Wie kan blijft straks weer zo lang mogelijk binnen, om de kou alleen dan te hoeven trotseren wanneer dit echt niet anders kan. In die koude, donkere wintermaanden is een goede winterjas je beste vriend. Een goede winterjas beschermt je tegen de kou en regen en zorgt er ook nog eens voor dat jij er stylish bij loopt. Er zijn natuurlijk ontelbare winterjassen op de markt. Hoe kies jij nou dé perfecte winterjas, die echt bij jou past? Lees deze blog en ontdek meer!

Stijl

Te veel keuze maakt kiezen moeilijk. Dit gaat ook zeker op voor de winterjas! Er zijn zoveel verschillende soorten winterjas dat het voor veel mensen moeilijk kiezen is. Want wat voor type winterjas past nou echt bij jou? Ga als eerst bij jezelf na welke stijl je mooi vindt. Ben je meer het type voor een sportieve winterjas? Dan kom je waarschijnlijk uit bij een kortere jas, van een wind- en waterdicht stofje. Misschien is een ski- of snowboardjas wel precies wat jij wilt hebben. Het kan ook dat een klassieke kledingstijl jou meer aanspreekt. Dan is misschien een lange, wollen winterjas wel hét model voor jou. Ga bij jezelf na wat jij wilt uitstralen en kies een jas die daarbij past. Dat type jas sluit dan waarschijnlijk ook aan op jouw hele lifestyle.

Kleur

De volgende vraag die jij je kunt stellen is welke kleur jas je wilt. Ga je voor zwart, wat overal bij past? Of ga je toch voor een meer uitgesproken kleur, zoals bijvoorbeeld rood of lichtblauw? Ook hierbij kun je je afvragen wat jij met je jas wilt uitstralen. Zwart is bijvoorbeeld een veilige keuze, en past bij veel outfits. En ook als je voor je werk wat netter gekleed wilt zijn is zwart een uitstekende keuze. Rood of geel daarentegen is meer een statement en zal de aandacht trekken. Als dat is wat je wil kun je voor kleur of een opvallend patroontje gaan.

Merk

Sommige mensen hebben ook een sterke voorkeur voor een bepaald merk. Misschien omdat ze al andere kledingstukken van dat merk bezitten en daar erg tevreden over zijn. Misschien ook omdat het imago van dat merk hen erg aanspreekt. Hoe dan ook, ook het merk kan een rol spelen bij de keuze die jij maakt voor je winterjas. Elk merk heeft onderscheidende eigenschappen en het kan interessant zijn om een research te doen naar een aantal merken. Ken je bijvoorbeeld de airforce winterjas dames? Of moose knuckle? Beide type winterjassen kenmerken zich door een eigen style en merkovertuiging. Ga op onderzoek en ontdek welk merk het beste bij jou past!

 

Reageren is niet mogelijk.